Arbetsledare till Specialavdelning i Linköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Arbetsledare till Specialavdelning i Linköping

Trivs du med ett högt tempo, är flexibel och kan arbetsleda andra i en intensiv och omväxlande arbetsvardag? Är du en ledare som har driv och vilja att växa med uppgiften? Om du stämmer in på detta och vill arbeta i ett företag på en tillväxtresa, så kommer du att trivas hos oss på Stormtrivs!

Om rollen

Som ledare ute på fältet jobbar du med daglig arbetsledning. Du planerar, delegerar och följer upp det operativa arbetet. Du är en förebild som coachar och stöttar din personal, Du arbetar aktivt för en effektivare städning och därmed en bättre affär.

I rollen som arbetsledare är du personalansvarig för våra lokalvårdare som arbetar inom verksamhetsområdet specialstäd. Specialstäd innefattar bland annat byggstädning, fasadtvätt, fönsterputs, flyttstädning, golvvård och trädgårdstjänster.

Du lägger stor vikt vid kundnöjdhet och agerar på ett professionellt sätt vid uppkomna händelser ute hos kund. Du är ansvarig för kvalitetssäkring och genomför kvalitetskontroller och avstämningar på plats hos våra kunder. Du identifierar kunders behov och möjligheter till merförsäljning.

I personalansvaret följer du upp din personal, både löpande ute hos kund och genom årliga medarbetar- och lönesamtal. Du hanterar rekryteringar och avslut av anställningar. Det är ditt ansvar att ta emot, introducera och utbilda nya medarbetare. Du har delegerat arbetsmiljöansvar, vilket innebär att du tar ansvar och bidrar till att vår personal har en god och trygg arbetsmiljö.

Arbetet som arbetsledare utförs på cirka 50% av din arbetstid, övrig tid innebär arbetsuppgifter som lokalvårdare.

 

Dina arbetsuppgifter

 • Fullt personalansvar
 • Daglig arbetsledning, fördelning av arbete och coachning
 • Kvalitetssäkring genom kvalitetskontroller och avstämningar
 • Uppstart av ny kund
 • Introduktion, utbildning och fortbildning av medarbetare
 • Merförsäljning

Som arbetsledare rapporterar du till VD. Du har ett nära samarbete med dina arbetsledar- och gruppledarkollegor som arbetar mot företags och privatstäd. På kontoret finns även en schemaläggare och kund- och verksamhetssupport.

Din profil

 • Gymnasieexamen
 • Erfarenhet av ledarskap och daglig styrning för kollektiv personal
 • Grundläggande kunskap inom Officepaketet och Windows
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, vi ser gärna att du även kan tala andra språk
 • B-körkort

På Stormtrivs är vi ett team som hugger i och gör det som krävs för att driva verksamheten framåt. För att vi ska matcha varandra på bästa sätt behöver du därför vara en prestigelös, handlingskraftig och självgående person. Du gillar ett högt tempo, kan snabbt skifta fokus och hantera att ingen dag är den andra lik. Även i motgång lyckas du fokusera och lösa problem.

Du är, och upplevs, som en stabil och trygg person. Du har ett naturligt ledarskap och gillar mötet med människor, det ger dig energi. Som ledare är du coachande och du får med dig teamet. Du är lyhörd och har ett bra bemötande till andra men du är också tydlig och står på dig när situationen kräver det. Du har en god förmåga att skapa förtroende hos din personal, du kan uppmuntra och kan få andra att växa.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom städbranschen, men inget krav. Erfarenhet från byggbranschen kan också vara av intresse med tanke på våra kunder inom byggstäd.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt sätt att vara.

Vi erbjuder

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Arbetstid: Utifrån verksamhetens behov, vardagar mellan 06.00-16.00
Placering: Linköping

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta VD Sara Wrang på 0733-89 10 77.

Du söker tjänsten via vår samarbetspartner Stellas hemsida genom att klicka här.
Sista ansökningsdag är den 16:e mars, men vi hanterar urvalet löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Stormtrivs i Linköping AB

Stormtrivs har över 20 års erfarenhet från företags- och privatstäd och har alltid stått för personlig service med hög kvalitét. Vi är stolta över våra professionella medarbetare och att vi är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor, försäkringar för vår personal. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vårt mål är att skapa trygga och nöjda medarbetare som är måna om att leverera hög och jämn kvalité över tid för att skapa nöjda och återkommande kunder.

Stormtrivs Linköping är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Linköping, Jönköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Fler nyheter