Vi söker dig som vill jobba med specialstäd - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vi söker dig som vill jobba med specialstäd

Stormtrivs AB erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi i Jönköping, Borås och Linköping och vi är cirka 230 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Vi på Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar ”specialen”. Den gruppen arbetar med flyttstäd, storstäd, byggstäd, golvvård, fönsterputs och andra engångsarbete. Detta gör vi hos både våra företagskunder och privatpersoner. Vi arbetar med hög kvalitet i fokus och i ett miljösäkrat system. Vi erbjuder en heltidsanställning året om.

Som nyanställd hos oss går du en intern utbildning och våra anställda i specialen arbetar i huvudsak dagtid, kl. 07.00-16.00.

Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med service, som är händig och som självständigt kan lösa problem. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det en fördel. Som person är du noggrann, ansvarsfull, positiv och det är framförallt viktigt att du tycker om att arbeta i en servicebransch.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket. Vi tillämpar provanställning.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan skickas till ansokan@stormtrivs.se.

Kontakt

Marcus
036-369043

Fler nyheter

Vi flyttar – gör du?

Stormtrivs i Jönköping växer, och ger allt fler företag och privatpersoner tid över till annat. I juni flyttar vi till nya, större, lokaler på Linnégatan 2.

Läs mer >