Företagsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning för ett rent och fräscht kontor där ni kan fokusera på er kärnverksamhet. I ett första besök går vi igenom era behov och skräddarsyr därefter en lösning med städtjänster anpassad just för er verksamhet.

Kontorsstädning i Jönköping & Linköping

De bästa idéerna skapas i en fräsch och trevlig arbetsmiljö där medarbetare och besökare trivs och utvecklas. Stormtrivs finns till för att hjälpa er att skapa den arbetsplats som ni önskar, och vi hjälper till att lösa de behov som ni har, vanliga som mer ovanliga. Utifrån ett första förutsättningslöst möte där vi går igenom era lokaler så skräddarsyr vi sedan en städtjänst som passar just era behov. Oavsett om det bara handlar om mer traditionell kontorsstädning, eller om ni vill ha hjälp med vattning av växter, påfyllning av kopieringspapper m.m. Vi finns här för att ni skall kunna fokusera på er verksamhet.

Sara Wrang - Stormtrivs Linköping

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
Jönköping
036-36 90 40 Maila oss
Linköping
013-465 50 50 Maila oss

Låt oss skapa en trivsam och fräsch arbetsmiljö för er

Inget företag är det andra likt och tillsammans hittar vi den ultimata företagsstädningen för er. Enmansbolag eller storföretag – inga verksamheter är för små eller för stora för oss. Vi hjälper idag företag i alla olika branscher, oavsett om det handlar om kontor, butiker, gym, industrier eller någon annan typ av verksamhet/lokal.

Kundanpassad kontorsstädning

För våra företagskunder har vi skapat ett helhetskoncept för att ni ska kunna släppa tanken på städning. Vi gör ett första besök där vi tillsammans går igenom era lokaler och era behov, därefter tar vi fram ett städschema som vi kommer överens om. Vi genomför regelbundna kvalitetskontroller och avstämningar mer er så att vi uppfyller de förväntningar ni har på oss.

Vi utför företagsstädning och kontorsstädning i Jönköping och Linköping med omnejd, tveka inte att kontakta oss om ett första besök för företagsstädning redan idag.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller möte går vi igenom era behov och vi kompletterar med förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro