Städtjänster på dina villkor

Vi erbjuder städtjänster som ger dig en enklare vardag där vi skapar en ren och fräsch miljö för dig oavsett om du är ett företag eller en privatperson. Vi skräddarsyr en lösning anpassad efter just era behov.

Vad ingår

Spana in våra städtjänster

hemstädning

Hemstädning

Låt oss ge dig tid över till annat och en enklare vardag. Vi tar vi hand om ditt hem.

företagsstädning

Företagsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning för ett rent och fräscht kontor där ni kan fokusera på annat.

flyttstädning

Flyttstädning

Vi tar hand om er flyttstädning så kan ni fokusera på att komma iordning i ert nya hem.

fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi erbjuder fönsterputs såväl invändigt som utvändigt så länge vädret tillåter.

golvvård

Golvvård

Vi kan hjälpa er att få ett slitet och smutsigt golv att bli fräscht igen.

trappstädning

Trappstädning

Vem vill inte välkomnas av en ren och välstädad entré? Vi hjälper er!

Byggstädning

En byggstädning innebär helt enkelt att vi tar bort allt som hantverkarna lämnat efter sig.

Fasadtvätt, munstycke rengör fasad

Fasadtvätt & taktvätt

Med rätt teknik och hjälpmedel förlänger vi livet på din fasad.

Terrass och altantvätt

Oavsett årstid kan vi ge dig mer tid över till annat genom att fräscha upp din uteplats med en terrass- eller altantvätt

Vår städhjälp ger dig en enklare vardag där vi skapar en ren och fräsch miljö för dig oavsett om du är ett företag eller en privatperson.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller möte går vi igenom era behov och vi kompletterar med förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

Ren arbetsplats

Vi erbjuder företagsstädning för ett rent och fräscht kontor där ni kan fokusera på er kärnverksamhet. I ett första besök går vi igenom era behov och skräddarsyr därefter en lösning med städtjänster anpassad just för er verksamhet.

De bästa idéerna skapas i en fräsch och trevlig arbetsmiljö där medarbetare och besökare trivs och utvecklas. Stormtrivs finns till för att hjälpa er att skapa den arbetsplats som ni önskar, och vi hjälper till att lösa de behov som ni har, vanliga som mer ovanliga. Utifrån ett första förutsättningslöst möte där vi går igenom era lokaler så skräddarsyr vi sedan en städtjänst som passar just era behov. Oavsett om det bara handlar om mer traditionell företagsstädning, eller om ni vill ha hjälp med vattning av växter, påfyllning av kopieringspapper m.m. Vi finns här för att ni skall kunna fokusera på er verksamhet.

Rent hemma

Visst är det skönt att kunna lägga din tid på annat än att städa hemmet. Låt oss ge dig tid över till annat och en enklare vardag. Genom ett enkelt abonnemang tar vi hand om ditt hem.

Ett nystädat och skinande rent hem är förmodligen något som alla vill komma hem till. Problemet är att städning i hemmet upplevs av många som tråkigt, långdraget och tidskrävande, men också som ett nödvändigt ont. Varför inte låta oss med våra städtjänster ta hand om hemstädningen och ge er tid över till annat oavsett om det är tid med familjen, träningen eller bara en god bok.