Flyttstädning

Bor du i Linköping eller Jönköping med omnejd och behöver hjälp med flyttstädning i samband med flytt så har du hittat rätt.

Alla som någon gång flyttat vet hur mycket arbete det är. Låt oss ta hand om er flyttstädning så kan ni fokusera på att komma iordning i ert nya hem.

Stormtrivs kan flyttstädning

Vi på Stormtrivs kan flyttstädning och vet vad som krävs för en godkänd besiktning. Istället för att ni skall behöva fundera över det är tillräckligt städat så kan ni lämna hela flyttstädningen till oss och istället fokusera på er flytt. Behöver ni hjälp med att köra några saker till återvinningscentralen som rensats ut så kan vi hjälpa till med det också. Och självklart lämnar vi en garanti på våra flyttstädningar.

När ni anlitar oss för flyttstädning, så finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget.

Sara Wrang - Stormtrivs Linköping

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
Jönköping
036-36 90 40 Maila oss
Linköping
013-465 50 50 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller möte går vi igenom era behov och vi kompletterar med förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Stormtrivs tjänster

Som privatkund till Stormtrivs så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.