Fönsterputsning

Vem vill inte ha skinande rena fönster? Vi på Stormtrivs kan hjälpa dig att se bra ut, oavsett om det gäller hemmet eller arbetet.

Stormtrivs har många års erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder fönsterputs såväl invändigt som utvändigt så länge vädret tillåter. Och självklart finns möjligheten att göra fönsterputs som en del av ert abonnemang om ni köper andra städtjänster av oss.

Fönsterputsning i Jönköping & Linköping

Vi utför fönsterputsning i Jönköping och Linköping med omnejd, tveka inte att kontakta oss redan idag. När ni anlitar oss för att putsa fönstren i ert hem finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget.

Följande information gäller endast för beställningar till Stormtrivs Linköping: Vi tar betalt per glasruta, mellan 60-65kr efter RUT-avdrag beroende på typ av fönster. Minimumpris är 525kr efter RUT-avdrag.

Sara Wrang - Stormtrivs Linköping

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
Jönköping
036-36 90 40 Maila oss
Linköping
013-465 50 50 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller möte går vi igenom era behov och vi kompletterar med förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Stormtrivs tjänster

Som privatkund till Stormtrivs så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.