Hemstädning

Visst är det skönt att kunna lägga din tid på annat än att städa hemmet. Låt oss ta hand om din hemstädning och ge dig själv tid över till annat. Genom ett enkelt abonnemang tar vi hand om ditt hem.

Ett nystädat och skinande rent hem är förmodligen något som alla vill komma hem till. Problemet är att städning i hemmet upplevs av många som tråkigt, långdraget och tidskrävande, men också som ett nödvändigt ont. Varför inte låta oss med våra städtjänster ta hand om hemstädningen och ge er tid över till annat oavsett om det är tid med familjen, träningen eller bara en god bok.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av hemstädning och vi vet att varje hem är unikt, därför anpassar vi alltid vår städning efter ert hem och era behov. Kanske är ni en småbarnsfamilj som inte vill något hellre än att ha hjälp med att plocka ordning på leksaker och kläder, eller är du kanske på resande fot under veckorna och vill komma hem till ett rent hem med nyvattnade blommor. Oavsett vilka behov som ni har är vår ambition att möta era önskemål.

Efter ett första samtal tar vi fram ett förslag till abonnemang som innehåller de städtjänster vi kommit överens om, och som löper vidare tills vi kommer överens om något annat.

Vi utför hemstädning i Jönköping och Linköping med omnejd. Tveka inte att kontakta oss för hemstädning redan idag. När ni anlitar oss för hemstädning finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget. Vi drar av rutavdraget direkt på fakturan.

Sara Wrang - Stormtrivs Linköping

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
Jönköping
036-36 90 40 Maila oss
Linköping
013-465 50 50 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller möte går vi igenom era behov och vi kompletterar med förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Stormtrivs tjänster

Som privatkund till Stormtrivs så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.