Är du vår nya specialist i Linköping? - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Är du vår nya specialist i Linköping?

Är du en serviceinriktad person som gillar eget ansvar och drivs av att skapa trivsamma miljöer för dina kunder? Då kan du vara nästa medarbetare i vårt specialistteam på Stormtrivs.

Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar ”specialen”. Gruppen arbetar med byggstäd, flyttstäd, storstäd, golvvård, fönsterputs och andra engångsuppdrag. Detta gör vi hos både våra företagskunder och privatpersoner. Arbetet är varierat och du får löpande nya kunskaper. Vi arbetar med hög kvalitet i fokus och i ett miljösäkrat system. Vi erbjuder en heltidsanställning året om och du arbetar i huvudsak dagtid, kl. 07.00-16.00.

Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med service, som är händig och som självständigt kan lösa problem. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det en stor fördel. Som person är du noggrann, ansvarsfull, positiv och det är framförallt viktigt att du tycker om att arbeta i en servicebransch.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket. Vi tillämpar provanställning.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Stormtrivs AB erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi i Jönköping, Borås, Nässjö och Linköping och vi är cirka 270 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Ansökan

Vill du veta mer? Kontakta Sara Wrang på Stormtrivs eller skicka in din ansökan till sara.wrang@stormtrivs.se

Fler nyheter