Händig problemlösare som trivs i servicebranschen? - Linköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Händig problemlösare som trivs i servicebranschen? – Linköping

Är du en serviceinriktad person som gillar eget ansvar och drivs av att skapa trivsamma miljöer för dina kunder? Då kan du vara nästa medarbetare i vårt specialistteam på Stormtrivs!

På Stormtrivs har vi en arbetsgrupp som vi kallar för ”specialen”. Gruppen arbetar med till exempel byggstäd, flyttstäd, storstäd, golvvård, fönsterputs, och andra typer av engångsuppdrag. Detta gör vi både hos våra företagskunder och privatpersoner. Arbetet i specialen är varierat och du får löpande nya kunskaper och utvecklas i rollen, vi arbetar med hög kvalitet i fokus och i ett miljösäkrat system. Vi erbjuder en heltidsanställning året om och du arbetar i huvudsak dagtid, kl. 07.00-16.00.

Till den här tjänsten söker vi dig som tycker om att arbeta med service, är händig och som självständigt kan lösa problem. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det en stor fördel. Som person är du noggrann, ansvarsfull, positiv och det är framförallt viktigt att du tycker om att arbeta i en servicebransch.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan
Du ansöker via mejl till: sara.wrang@stormtrivs.se
Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Sara Wrang på Stormtrivs.

Om oss
Stormtrivs AB erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi i Jönköping, Borås, Nässjö och Linköping och vi är cirka 270 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Fler nyheter