Vi söker nu en expert på fönsterputs till Linköping! - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vi söker nu en expert på fönsterputs till Linköping!

Vi behöver utöka vårt specialistteam och söker därför en ny kollega som är expert på fönsterputsning. Är du en serviceinriktad person som gillar eget ansvar och drivs av nöjda kunder hoppas vi att du vill bli vår nya kollega!

Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar ”specialen”. Gruppen arbetar främst med fönsterputs, byggstäd och golvvård. Arbetet är varierat, våra uppdrag finns hos både företagskunder och privatpersoner i Linköping, du arbetar både självständigt och i team.

Nu söker vi dig som har arbetslivserfarenhet inom fönsterputsning i Sverige eller annat EU-land. Du ska vara flexibel, tycka om att arbeta självständigt och drivas av nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är en självklarhet för dig.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska eller engelska. Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av fönsterputsning.

Vi erbjuder dig

Vi har en tydlig ambition – det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda

  • Arbetstid vardagar 7-16
  • Kollektivavtal
  • Tillgång till servicebil
  • Arbetskläder och material
  • Friskvård 3000 kr per år
  • Löpande personalaktiviteter under året
  • Härliga kollegor från hela världen

 

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag via mail till: ansokanlinkoping@stormtrivs.se och märk ditt mail med “Fönsterputsare”.

Om Stormtrivs i Linköping AB

Stormtrivs har över 20 års erfarenhet från företags- och privatstäd och har alltid stått för personlig service med hög kvalitét. Vi är stolta över våra professionella medarbetare och att vi är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor, försäkringar för vår personal. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vårt mål är att skapa trygga och nöjda medarbetare som är måna om att leverera hög och jämn kvalité över tid för att skapa nöjda och återkommande kunder.Stormtrivs Linköping är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Linköping, Jönköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Fler nyheter