Vi söker städare inom företagsstäd i Linköping! - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vi söker städare inom företagsstäd i Linköping!

Föredrar du ett praktiskt arbete och att arbeta självständigt? Är du noggrann, pålitlig och gillar omväxling? Vill du jobba i en snabbväxande bransch där vi förenklar och förbättrar människors vardag och skapar rena och fräscha arbetsplatser? Då är Stormtrivs en perfekt plats för dig!

För att trivas hos oss behöver du ha en positiv attityd vara flexibel och uppskatta ett jobb som innebär mycket frihet under ansvar. Du måste vara självständig och strukturerad då större delen av arbetet sker på egen hand.

Vi söker dig som vill ha hel- eller deltidsjobb inom företagsstäd och kan börja omgående. Ett krav är att du har B-körkort, då du själv måste kunna ta dig till mellan olika kunder.  Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag via: stormtrivslinkoping-lediga-jobb

Vi erbjuder dig: 

• Heltid & deltid på vardagar mellan 7-16

• Fast månadslön

• Kollektivavtal

• Friskvårdsbidrag

• Arbetskläder & material

• Personalaktiviteter flera gånger per år

• Härliga kollegor från hela världen

 

Om Stormtrivs i Linköping AB

Stormtrivs har över 20 års erfarenhet från företags- och privatstäd och har alltid stått för personlig service med hög kvalitét. Vi är stolta över våra professionella medarbetare och att vi är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor, försäkringar för vår personal. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vårt mål är att skapa trygga och nöjda medarbetare som är måna om att leverera hög och jämn kvalité över tid för att skapa nöjda och återkommande kunder.Stormtrivs Linköping är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Linköping, Jönköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Fler nyheter