Arbetsledare med personalansvar till Stormtrivs Linköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Arbetsledare med personalansvar till Stormtrivs Linköping

Är du en ledare som får dina medarbetare att må bra, prestera och utvecklas i sitt arbete? Trivs du själv med högt tempo och kan arbetsleda andra i en intensiv och omväxlande arbetsvardag? Har du ett driv och en vilja att växa med uppgiften?

Om du stämmer in på detta och vill arbeta i ett företag på en tillväxtresa som värnar om sina anställda, så kommer du att trivas hos oss!

Om rollen

I rollen som arbetsledare är du personalansvarig för våra kollektivanställda, det vill säga våra lokalvårdare som arbetar inom verksamhetsområdena företag- och specialstäd. Som arbetsledare coachar och följer du upp din personal, både löpande och genom årliga medarbetar- och lönesamtal. Du hanterar rekryteringar och avslut av anställningar. Du har delegerat arbetsmiljöansvar, vilket innebär att du tar ansvar och bidrar till att vår personal har en god och trygg arbetsmiljö.

Tillsammans VD, schemaläggare, kund- och verksamhetssupport ingår du i Stormtrivs ledningsteam. Du arbetar nära gruppledarna inom respektive verksamhetsområde, arbetsleder, coachar och stöttar dem när de utövar daglig arbetsledning över den kollektiva personalen.

Du har operativt kundansvar och arbetar med kvalitetsarbete, merförsäljning och utveckling av kundprocesser.

Dina arbetsuppgifter

  • Fullt personalansvar kollektiv personal
  • Daglig arbetsledning och coachning av gruppledare
  • Operativt kundansvar med fokus på kvalitetsarbete och merförsäljning

Vi är ett företag under utveckling. Det innebär att du med rätt inställning och driv har stor möjlighet att påverka och utveckla rollen.

 Din profil

  • Gymnasieexamen
  • Erfarenhet av ledarskap och daglig styrning för kollektiv personal
  • Meriterande om du tidigare haft fullt personalansvar för kollektiv personal
  • Grundläggande kunskap inom Officepaketet och Windows
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, vi ser gärna att du även kan tala andra språk
  • B-körkort
 

På Stormtrivs är vi ett team som hugger i och gör det som krävs för att driva verksamheten framåt. För att vi ska matcha varandra på bästa sätt behöver du därför vara en prestigelös, handlingskraftig och självgående person. Du gillar ett högt tempo, kan snabbt skifta fokus och hantera att ingen dag är den andra lik.

Du är, och upplevs, som en stabil och trygg ledare som kan skilja på personligt och professionellt. Du är lyhörd och har ett bra bemötande till andra men du är också tydlig och står på dig när situationen kräver det. Du har en god förmåga att skapa förtroende hos din personal, du kan uppmuntra och kan få andra att växa.

Du har tidigare erfarenhet av att arbetsleda kollektiv personal. Har du dessutom varit chef eller ledare med fullt personalansvar är det meriterande.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt sätt att vara.

Vi erbjuder

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100 %.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Om Stormtrivs Linköping
Stormtrivs har över 20 års erfarenhet från företags- och privatstäd och har alltid stått för personlig service med hög kvalitét. Vi är stolta över våra professionella medarbetare och att vi är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor, försäkringar för vår personal. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vårt mål är att skapa trygga och nöjda medarbetare som är måna om att leverera hög och jämn kvalité över tid för att skapa nöjda och återkommande kunder.

Stormtrivs Linköping är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Linköping, Jönköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Din ansökan
Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta VD Sara Wrang på 0733-89 10 77. För frågor om ansökningsförfarandet kontakta Ellen Jacobs, 036-330 09 58

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Sista ansökningsdag är den 9 november, men vi hanterar urvalet löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Ansökningsperioden för den här tjänsten är nu avslutad. Vid frågor kontakta Ellen Jacobs eller Sara Wrang.

Fler nyheter