Är du vår nästa fönsterputsare i Linköping? - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Är du vår nästa fönsterputsare i Linköping?

Gillar du att putsa fönster, arbeta i ett växande bolag med tydliga mål och vill bli en del av vårt fantastiska team? Då har vi jobbet för dig!

Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar för “specialen”. Gruppen arbetar med fönsterputs, byggstäd, flyttstäd, golvvård, och andra engångsuppdrag. Detta gör vi hos både våra företagskunder och privatpersoner. Arbetet är varierat och du får löpande nya kunskaper. Vi erbjuder en heltidsanställning året om och du arbetar i huvudsak på vardagar och under dagtid, kl. 07.00-16.00.

Vi utökar nu vår verksamhet i Linköping och behöver förstärka teamet med en erfaren fönsterputsare. Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, är händig och som självständigt kan lösa problem.  Du är social och trivs med att jobba både ensam och i grupp. Du trivs med utomhusarbete och säger ofta “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”.  Arbete på hög höjd är ett vanligt inslag i vårt arbete varpå du inte bör vara höjdrädd. Du är van att jobba med kroppen och har en god grundfysik.

För att kunna arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket. Vi tillämpar provanställning.

Förarbevis för skylift och utbildning för arbete på hög höjd är meriterande.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan via formuläret nedan redan idag!

Stormtrivs AB erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi i Jönköping, Borås och Linköping och vi är cirka 230 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Ansök här

Fler nyheter