Städare - Trappstäd till Stormtrivs Linköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Städare – Trappstäd till Stormtrivs Linköping

Är du en person som föredrar praktiskt arbete, är serviceinriktad, gillar att hålla ordning och reda och uppskattar eget ansvar? Då är Stormtrivs en perfekt plats för dig. Vi söker just nu en medarbetare till vårt cykelteam med fokus på trappstäd. Är du en person med en positiv attityd som gillar att hålla ordning och reda? Då kan den här tjänsten vara perfekt för dig!  

Vi söker dig som vill ha ett hel- eller deltidsjobb på vardagar och dagtid och som trivs med mycket frisk luft, full fart och lever efter devisen att det inte finns några dåliga väder. I den här rollen kommer du främst att arbeta självständigt med trappstäd i city och Tornby-området och att arbeta i vårt cykelteam innebär att du tar dig mellan olika kunder på våra elcyklar. Därför behöver du ha en god fysik, även om arbetet med trappstäd i sig inte är speciellt fysiskt tungt.

För att arbeta hos oss behöver du kunna läsa och prata svenska och om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det en fördel.

Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka in din ansökan till sara.wrang@stormtrivs.se
Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Sara Wrang, vd på Stormtrivs

Om Stormtrivs Linköping
Stormtrivs AB erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi i Jönköping, Borås, Nässjö och Linköping och vi är cirka 270 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Fler nyheter