Städbolaget Mopp blir en del av Stormtrivs Jönköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Städbolaget Mopp blir en del av Stormtrivs Jönköping

Städbolaget Mopp blir en del av Stormtrivs Jönköping, vilket innebär att såväl kunder som medarbetare kommer att bli en del av verksamheten.

 Övertagandet innebär att Mopps närmare 20 medarbetare på sikt kommer att utgå från Stormtrivs Jönköping och att Mopps kunder kommer att får ta del av Stormtrivs tjänster och erbjudanden.

”Det har varit fantastisk roligt att bygga upp och jobba med Städbolaget Mopp och att få  bli en del av Stormtrivs känns som en fantastisk möjlighet för nästa steg i utveckling av bolaget.”, säger Sandra Lundqvist, tidigare delägare i Mopp som också kommer att arbeta kvar i verksamheten som arbetsledare.

”Genom förvärvet av Städbolaget Mopp befäster vi ytterligare vår position i Jönköping. Vi har en tydlig tillväxtambition i Stormtrivs Jönköping och vill vara det naturliga valet av städföretag för såväl privatpersoner som företag i Jönköpingsområdet. Genom förvärvet av Mopp tar vi ett tydligt steg framåt inom flera områden.” säger Maria Carlén, VD Stormtrivs Jönköping.

Nyckeln till Stormtrivs framgång är ett ständigt kvalitetstänk som genomsyrar alla delar av Stormtrivs verksamhet, från internutbildningar till valet av städ-produkter. Genom övertagandet kommer Mopps kunder att erbjudas ett utökat tjänsteutbud såsom fönsterputs, golvvård, matt-tvätt och flyttstäd m.m.

Fler nyheter