Stormtrivs växer och förvärvar ekonomistäd i Linköping - Stormtrivs

DELA

Dela på facebook
Dela på linkedin

Stormtrivs växer och förvärvar ekonomistäd i Linköping

Stormtrivs grundades för 20 år sedan har sedan dess vuxit till ett framgångsrikt företag med verksamhet som riktar sig mot både privat och företagskunder inom städ och hemtjänst. Idag finns verksamheten i Jönköping, Borås och Linköping med cirka 200 medarbetare, och man planerar för en offensiv tillväxt framöver. Stormtrivs målsättning är att du som kund ska ha tid över till annat och att företaget skall bidra till en enklare och renare närmiljö.

Genom förvärvet av Ekonomistäd i Linköping stärker Stormtrivs sin position inom företagssegmentet. Förvärvet ger goda förutsättningar för vidare tillväxt och inte minst en fortsatt utveckling av bolaget och dess erbjudande.

”Vi är väldigt glada över att Ekonomistäd nu är en del av Stormtrivsfamiljen. Deras erfarenhet kommer att bidra till en positiv utveckling av Stormtrivs i Linköping. I samband med att vi växer är det roligt att vi anställt en ny VD till Stormtrivs i Linköping, som kommer att leda verksamheten framöver. Vi hälsar våra nya kollegor varmt välkomna till Stormtrivs”, avslutar Åsa Storm, koncernchef Stormtrivs.

I samband med förvärvet har Stormtrivs i Linköping anställt en ny VD, Sara Wrang, som närmast kommer från rollen som affärs och verksamhetsutvecklare på Nethouse.

”Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare inom städbranschen för att bygga Linköping främsta städbolag”, kommenterar Sara Wrang, VD Stormtrivs i Linköping.

Fler nyheter